about us

2006. április 23-án teljesült egy régi álmom, szert tettem egy hőn áhított webkamerára, melyet először kitettem az ablakomba, majd a későbbiekben felszereltem a háztetőre.
Két nap múlva elkészült a még kezdetleges weboldal és már nem csak én, hanem bárki a világon megnézhette neten az Oktogont és környékét.Ma már rég túl vagyunk az 1 000 000-ik látogatón is és gyakorlatilag, amelyik országban van internet, onnan már biztos, hogy valaki megnézte a www.citylive.hu-t. Átlagosan havonta 80-100 000 oldalmegnyitás történik, de alkalom adtán, események hatására (nemzeti ünnepek, versenyek, rendezvények, demonstrációk, stb.) az egyedi látogatók száma kiugróan megemelkedik.
Mivel ez az egész, csak egy szabadidős tevékenység, ezért sajnos a fejlesztésekre lassan jut idő és pénz. A lehetőségekhez mérten próbálom követni a növekvő igényeket, folyamatosan fejlesztem a weboldalt és az infrastruktúrát.
Céljaim között szerepel további kamerák elhelyezése, hasonlóan érdekes helyszíneken, de erről majd később…Üdvözlet mindenkinek: prez

online visitors

We have 2 guests and no members online

current local time

Chain Bridge


Danube Bank


archives